Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan, la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Constanța: Cred extrem de mult în Vergil Chițac
Rareș Bogdan, la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Constanța: Cred extrem de mult în Vergil Chițac

Rareș Bogdan, la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Constanța: Cred extrem de mult în Vergil Chițac

Candidatul PNL pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac, a avut susținători de seamă, la conferința de presă care i-a anunțat candidatura oficială pentru mult disputatul mandat de edil al orașului unde a fost exilat poetul Ovidiu.

Vicepreședintele la nivel național al Partidului Național Liberal, europarlamentarul Rareș Bogdan, s-a aflat la Constanța marți, 1 septembrie, pentru a-l susține pe senatorul Vergil Chițac. „Vreau să îi mulțumesc domnului Rareș Bogdan pentru susținerea și încrederea acordate. Rareș, mă onorează prietenia ta!”, a scris politicianul constănțean pe pagina personală de Facebook.

Mesajul însoțește un fragment din discursul susținut de vicepreședintele PNL la conferința de presă care a inaugurat campania senatorului pentru Primăria Constanța.

„Le voi explica constănțenilor de ce cred eu că este cel mai potrivit, prin rigurozitatea pe care o are, prin seriozitate, prin ceea ce a făcut până acum din punct de vedere profesional, este potrivit să le schimbe destinul. Eu chiar cred în omul acesta. Am crezut acum 4 ani, cred și acum. Eu nu vin să vorbesc despre oameni în care nu cred.

M-ați văzut, uneori sunt chiar critic cu colegii, nu am ezitat să fac asta, nu o fac cu răutate, mă duc acolo unde sunt oamenii în care cred. La Constanța cred extrem, extrem de mult în Vergil Chițac“, a declarat Rareș Bogdan la conferința de presă.

Acesta a mai precizat că va veni săptămânal la Constanța și va lua la pas străzile municipiului pentru a sta de vorbă cu locuitorii capitalei județului dobrogean. „Eu cred foarte mult în comunicare directă, le voi explica de ce acest om și acest profil extraordinar pentru un oraș care nu reprezintă, repet, doar portul nr. 1, doar destinația estivală nr. 1 a României, ci reprezintă și din punct de vedere economic și militar, geopolitic și geo-strategic, un plus și o forță extraordinară”, a mai spus fostul moderator de televiziune.

Conform unui sondaj dat publicității pe 25 august, realizat de Psyho Global Consult,  senatorul-amiral Vergil Chițac este favoritul constănțenilor pentru funcția de primar. 36% dintre respondenți susțin că l-ar vota dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Constanța. Actualul primar, Decebal Făgădău, se află pe locul secundar în topul preferințelor respondenților. Acesta ar fi ales de 35% dintre constănțeni, în timp ce candidatul Alianței 2020, Stelian Ion, se află pe locul trei, cu 14%.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: