Evenimentul Zilei > Social > Rareş Bogdan FORŢEAZĂ IMPOSIBILUL la Realitatea TV. Negocieri cu Guşă. Breaking news
Rareş Bogdan FORŢEAZĂ IMPOSIBILUL la Realitatea TV. Negocieri cu Guşă. Breaking news

Rareş Bogdan FORŢEAZĂ IMPOSIBILUL la Realitatea TV. Negocieri cu Guşă. Breaking news

Cunoscutul prezentator TV Rareș Bogdan a revenit cu un mesaj pe pagina lui de Facebook în care le cere oamenilor să aibă răbdare și încredere el .

„Vă cer cu mult respect un singur lucru, să aveți încredere! Atât. Veți urmări și veți putea vedea exact dacă se schimbă ceva în abordările mele și în alegerea temelor și a invitaților. Aveți puțină răbdare. Nu mai insistați cu procese de intenție. Nu e cazul. Sper ca Oana și Oreste să revină asupra deciziei luate de fiecare aseară. Îi înțeleg perfect însă”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 Jurnalistul a mai adăugat că Oana Stănciulescu i-a spus sâmbătă seara că nu mai dorește să se întoarcă la Realitatea TV.

„Oana mi-a spus încă de aseară, de la 19:00, că nu dorește să se întoarcă, chiar dacă eu am insistat să o facă. Repet, ca să fie clar, cei doi colegi și prieteni au avut și vor avea oricând loc la 'Jocuri de Putere'”, a adăugat Rareș Bogdan, dezvăluind că zilele următoare „vor avea loc discuții separate cu Cozmin Gușă (patronul Realitatea TV)”.

„Aseară au fost contactați de acesta și urmează ca în următoarele zile să se vadă. Sper ca fiecare să accepte întâlnirea”, potrivit jurnalistului.

Rareș Bogdan a mai notat că speră „ca tensiunea să treacă” și speră ca toată lumea să înțeleagă „că cel mai important lucru este să nu cedăm această „redută” împotriva lui Dragnea, a clicii sale și a celor ce vor să scoată România de pe drumul european”.

El a mai spus că următoarea perioadă va fi „cruntă, complicată” și roagă publicul, încă o dată, să aibă „încredere”.