Evenimentul Zilei > Actualitate > Rareș Bogdan, declarație INCREDIBILĂ: ”Nu trebuie exclusă ipoteza MÂINII CRIMINALE în cazul morții lui DAN CONDREA”
Rareș Bogdan, declarație INCREDIBILĂ: ”Nu trebuie exclusă ipoteza MÂINII CRIMINALE în cazul morții lui DAN CONDREA”

Rareș Bogdan, declarație INCREDIBILĂ: ”Nu trebuie exclusă ipoteza MÂINII CRIMINALE în cazul morții lui DAN CONDREA”

Prezentatorul Rareș Bogdan a declarat că nu trebuie să fie exclusă nicio pistă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și spune că trebuie luată în considerare și ipoteza unei mâini criminale în cazul accidentului auto.

"Nu sunt adeptul unor teorii ale conspiraţii, însă e obligatoriu să mergem pe toate pistele. Nu poate fi exclusă o mână criminală în acest caz uluitor despre corupţie. Dosarul Hexi Pharma a scos la iveală o caracatiţă infernală de corupţie. E obligatoriru să mergem 1% si pe aceasta pistă. Nu stim cine sunt colaboratorii lui Dan Condrea, cine a protejat Hexi Pharma în toţi aceşti ani, trebuie sa fim mai atenti decât într-un caz de accident, de altfel obişnuit pe strazile noastre. Dacă aşa se doveşte că acesta a murit, organele sunt obligate să verifice ce s-a întâmplat. Cele trei mari întrebări sunt: Accident? Sinucidere? sau Mână Criminală? În acest caz nu pot să nu exclud o mână criminală, pentru ca Dan Condrea să nu vorbească. Dan Condrea nu a lucrat singur. Nu ştim pe cine putea deconspira şeful HP. Vorbim de zone politice,de informări SRI făcute. Până acum nu procuroeii au făcut ordine în cazul actelor dec orpuţie HP, ci jurnaliştii", a spus Rareș Bogdan potrivit Știripesurse.ro.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Mașina a fost ridicată în timp record de autorități. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Noi amănunte infirmă varianta sinuciderii. CITEȘTE MAI MULT…

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: