Rareș Bogdan îl numește pe Bogdan Chirieac, în emisiunea „Jocuri de Putere”, un analist de politică externă care era „bunicel, mai plinuț, mai rotunjor”.

„Un analist politic mai grăsuț așa, care pe vremuri era un analist de politică externă bunicel, mai plinuț, mai rotunjor… Morsa competentă mi-aduc aminte că parcă îi zicea. Zicea el aseară că președintele României are mâinile pătate de sânge, că premierul tehnocrat are mâinile pătate de sânge, că liderii partidelor de opoziție au mâinile pătate de sânge. Domle', va spun sincer că nu mi-a venit să cred. Cum poți să faci astfel de declarații, când legea a trecut cu votul PSD, ALDE, UDMR și 11 deputați de la minorități ? ” a declarat Rareș Bogdan.

Într-o intervenție televizată, Bogdan Chirieac, a considerat că principalii vinovați pentru recursul compensatoriu sunt Dacian Cioloș, care „are mainile patate cu sânge”, si presedintele Iohannis care a promulgat legea.

„Recursul compensatoriu este un subiect intens dezbatut de propaganda in acest moment, pe sistemul fake news. S-au incurcat putin dupa ce la televizor au aparut secvente in care reprezentanti de seama ai opozitiei sustineau recursul compensatoriu.

Se foloseste strict propaganda cu toate nenorocirile care sunt acolo pentru a spune ca ‘Dragnea are mainile patate cu sange’. Bine, si mai departe? Am aflat ca Ciolos are mainile patate cu sange, am aflat ca Pruna are mainile patate cu sange. Am aflat ca pana la urma toti care au votat legea le au, inclusiv domnul Iohannis care a promulgat-o imediat”, a spus Chirieac.

 

Citește și: