Evenimentul ZileiActualitateRaport FBI. Dezastru total la ridicarea probelor în Cazul Caracal. Probele au fost contaminate

Raport FBI. Dezastru total la ridicarea probelor în Cazul Caracal. Probele au fost contaminate

Raport FBI. Dezastru total la ridicarea probelor în Cazul Caracal. Probele au fost contaminate
Au ieșit la iveală concluziile raportului FBI în Cazul Caracal. Ce au stabilit specialiștii americani răstoarnă practic ipotezele anchetatorilor români. Cercetarea la fața locului a contaminat probele.

Specialiștii de peste ocean au concluziat că prelevarea probelor care se constată în filmul ascuns al primei intervenții în Curtea și Casa Grozei, în ziua când a fost ridicat monstrul Gheorghe Dincă, este un dezastru.

„Anchetatorii nu au dovedit că Alexandra a fost ținută și ucisă în Casa Groazei. Soluționarea legală impune valorificarea stiințifică a probelor. Se ridică fiecare os în parte, dinții într-o anumită ordine, cu o penseta și se pun individual în pungi. Oasele erau puse pe o plașă ca la Muzeul Antipa.

Din film se poate observa că a fost o contaminare totală a probelor. Experții în medicină legală spun că un cadavru nu poate fi ars în mai puțin de trei ore. Cantiatatea de lemne și de cenușă este ciudată. Cenușa are o greutate de 1,8 kg (n.r. în cazul unei femei de talia Alexandrei) și care nu a fost ridicată separat. Nu s-a respectat procedura. S-a amestecat cenușa corpului cu cea provenită de la lemne. Intrega lor procedură nu este valabila în instanță, a declarat la România TV, Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada, care lucrează cu FBI.

 

 


Accesează: