Rapid câștigă cu 2-0 împotriva FCSB în ultima partidă a play-off-ului Superligii

Rapid câștigă cu 2-0 împotriva FCSB în ultima partidă a play-off-ului Superligii SuperLiga. Sursa foto: Facebook

Duminică, FCSB și Rapid s-au confruntat într-un meci crucial pe stadionul din Giulești, marcând ultima etapă din play-off-ul SuperLigii.

Deși miza este una legată doar de orgolii, gazdele și-au doresc să obțină prima victorie după zece partide, pe care de altfel au și câștigat-o, cu scor 2-0.

Rapid învinge FCSB, în ultima etapă din play-off, scor 2-0

Prima reușită a meciului a aparținut echipei Rapid, golul fiind marcat de Funsho Bamgboye, în mintul 12.

Acesta a deschis scorul cu o execuție din interiorul careului, după ce a reluat o minge respinsă în față de portarul Andrei Vlad, la șutul lui Krasniqi.

Ne puteți urmări și pe Google News

În minutul 38, FCSB a avut o ocazie de gol, când Nana Antwi a centrat în careu, iar Miculescu a încercat o reluare cu capul. Cu toate acestea, Ungureanu a reușit să respingă mingea cu un reflex incredibil, salvându-și echipa de la primirea unui gol.

Al doilea gol al partidei a fost marcat tot de Rapid, în minutul 43.

FCSB, campioană

FCSB. Sursa foto: Arhiva EVZ

Claudiu Petrilă a crescut avantajul echipei gazdă cu un șut precis către colțul lung al porții de la marginea careului, după un contraatac bine orchestrat al echipei sale.

În minutul 68, Rapid a pierdut o altă oportunitate de a marca. Alhassan a efectuat o pasă înapoi greșită, iar Rrahmani a interceptat-o, a pătruns în careu, dar a trimis mingea în bara laterală.

În minutul 90, arbitrul a indicat că vor fi cel puțin cinci minute de prelungiri. La final, echipa lui Dan Șucu a obținut prima victorie în play-off, scor 2-0.

Echipele de start

Rapid: 99. Ungureanu – 19. Onea, 22. Săpunaru, 6. Iacob, 24. Borza – 26. Oaidă, 4. Kait – 77. Krasniqi, 8. Hasani, 7. Bamgboye – 9. Rrahmani. Antrenor: Bogdan Lobonț

Rezerve: 1. Briciu, 90. Drăghia – 3. Bădescu, 15. Cristea, 47. Braun, 5. Cepoi, 25. Emmers, 96. Papeau, 27. Petrila, 29. Gheorghe, 80. Cîrjan, 11. Burmaz

Rapid-FCSB

Rapid-FCSB. Sursa foto: Facebook

FCSB: 99. Vlad – 2. Crețu, 6. Haruț, 21. Chiricheș, 3. Panțîru – 25. Băluță, 16. Lixandru, 42. Alhassan – 20. Antwi, 11. Miculescu, 98. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

Rezerve: 1. Udrea – 26. Laszlo, 19. Luis Phelipe, 24. Pădurariu, 18. Pandele, 10. Popescu, 80. Radaslavescu, 22. Toma