Evenimentul Zilei > International > 33 de oameni au fost RĂNIȚI ușor într-un PARC DE DISTRACȚII din Madrid
33 de oameni au fost RĂNIȚI ușor într-un PARC DE DISTRACȚII din Madrid

33 de oameni au fost RĂNIȚI ușor într-un PARC DE DISTRACȚII din Madrid

Treizeci şi trei de persoane, între care minori, au fost rănite uşor într-un parc de distracţii din Madrid după ce două trenuleţe ale unui montagne russe s-au ciocnit.

Treizeci şi trei de persoane, între care minori, au fost rănite uşor într-un parc de distracţii din Madrid după ce două trenuleţe ale unui montagne russe s-au ciocnit, au informat duminică surse ale serviciilor de urgenţă, transmit EFE, dpa şi AFP, citate de Agerpres.
 

Accidentul a avut loc la orele 12:30, în momentul în care unul dintre trenuleţele implicate în coliziune pornea în cursă, iar celălalt se întorcea la bază.

Deşi toate victimele au suferit doar răni uşoare, unii răniţi au fost transportaţi la spital. Poliţia a anunţat începerea unei anchete.

 

El Tren de la Mina (trenul de mină) se ridică 17,5 metri deasupra solului şi circulă cu o viteză maximă de 55 de kilometri pe oră.
 

Deschis în 1969, Parcul de Atracţii din Madrid se întinde pe mai bine de 20 de hectare în Casa del Campo, unul dintre parcurile din capitala Spaniei.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: