Evenimentul Zilei > Social > Raiul există! Povestea incredibilă a unei mame
Raiul există! Povestea incredibilă a unei mame

Raiul există! Povestea incredibilă a unei mame

Lumea întreagă a rămas uimită de povestea unei femei care a fost readusă la viață după 27 de minute.

Imediat ce și-a recăpătat conștiința, Tima Hines a cerut un carnețel că să poată să noteze ce a simțit din experiența la limită dintre viață și moarte.

Mamă a patru copii, Hines a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a suferit un stop cardio-respirator. Corpul femeii nu a mai reacţionat timp de 27 de minute.

Din fericire, după ce a fost resuscitată de patru ori de soţul ei şi de două ori la spital, mama celor patru copii și-a revenit.

Din cauza faptului că nu putea să vorbească imediat ce s-a trezit, fiind intubată, Hines a cerut un carnețel pentru că voia să transmită un mesaj care nu suporta amânare.

„It’s real” (n.r. – „Este real”) este mesajul care la început nu a putut fi descifrat și înțeles de către familia ei. Până la urmă, apropiații femeii s-au prins la ce se refera când aceasta a lăcrimat și a arătat cu degetul către cer.

În cele 27 de minute, Hines susține că a descoperit Raiul. Experiența sa de viaţă a determinat-o pe nepoata ei să îşi tatueze, la încheietura mâinii, mesajul pe care femeia l-a scris pe carneţel.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: