Evenimentul Zilei > Justitie > Radu Mazăre spune că se plimbase cu caiacul pe Siutghiol cu două ore înainte de prăbuşirea elicopterului
Radu Mazăre spune că se plimbase cu caiacul pe Siutghiol cu două ore înainte de prăbuşirea elicopterului

Radu Mazăre spune că se plimbase cu caiacul pe Siutghiol cu două ore înainte de prăbuşirea elicopterului

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că luni, cu două ore înainte de prăbuşirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, se plimbase cu caiacul pe lac.

Radu Mazăre a susţinut, vineri, la finalul şedinţei Consiliului Local Constanţa, că dacă accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol ar fi avut loc cu câteva luni mai devreme, ar fi putut interveni cu barca sa, care acum însă este pe uscat.

“Dacă, Doamne-fereşte, ar fi fost drama cu două luni înainte, mergeam eu cu barca şi cu ce mai aveam. Dar s-a întâmplat să fie iarna. Barca este pe uscat, pe mal, nu puteam să o scot că nu mai avea nici lichid de răcire. Fusesem cu caiacul pe lac cu două ore înainte, iar dacă s-ar fi întâmplat, Doamne-fereşte, cu două ore înainte, probabil că apucam să ajut pe cineva cât puteam de pe caiac”, a spus Mazăre.

Primarul Constanţei locuieşte într-o casă în centrul staţiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, şi face diverse sporturi nautice.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News