"Dumneavoastră și cu mine, noi doi avem o relația mai strânsă decât cea pe care o am cu (Michael) Flynn", i-a declarat Vladimir Putin prezentatoarei postului NBC Megyn Kelly. 

Povestea lui Putin cu Flynn cel mai probabil începe, a Moscova în decembrie 2015 pentru canalul de televiziune Russia Today (RT), Michael Flynn, un apropiat al lui Donald Trump, a ținut un discurs și era așezat chiar alături de Vladimir Putin. "Când am mers la acest eveniment pentru compania noastră, Russia Today, și m-am așezat la masă, alături era așezat un gentleman", a povestit șeful statului rus, ale cărui afirmații au fost traduse în engleză pe NBC. "Am ținut discursul. Apoi s-a vorbit despre alte subiecte. Apoi m-am ridicat și am plecat. După asta, mi s-a spus 'știți, era un gentleman american, a fost implicat în anumite lucruri. A fost în serviciile de securitate' (…). Aste este totul. Nu prea am vorbit cu el (…) Este nivelul la care mă cunosc cu (Michael) Flynn", a afirmat Vladimir Putin.

Președinția americană este cutremurat în prezent de o afacere ramificată de presupusă înțelegere secretă între responsabili ruși și colaboratori apropiați ai lui Donald Trump în timpul campaniei prezidențiale din 2016.Fostul director al FBI James Comey, destituit cu mare vâlvă la 9 mai de Donald Trump, va fi audiat în Senat la 8 iunie cu privire la presupusul amestec al Rusiei. 

La rândul lui și Vladimir Putin a respins în repetate rânduri aceste acuzații."Nu există nimic concret. Nu sunt decât supoziții și concluzii bazate pe aceste supoziții. Asta-i tot", a afirmat vineri președintele rus, citat de Agerpres.