Legătura șocantă dintre o bulgăroiacă oarbă și Putin. Nimeni nu a mai PREVĂZUT asta

Legătura șocantă dintre o bulgăroiacă oarbă și Putin. Nimeni nu a mai PREVĂZUT asta

În 2019, urmează prăbuşirea economică a Europei şi o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus, Vladimir Putin.

Baba Vanga, pe numele adevărat Vanghelia Pandeva Dimitrova, care a trăit între anii 1911 şi 1996 în Bulgaria şi a devenit celebră în întreaga lume datorită predicţiilor sale, a făcut profeţii şi pentru anul viitor, 2019, notează „Daily Mirror”. Clarvăzătoarea oarbă a prezis Brexit, atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene din New York şi ascensiunea grupării teroriste ISIS, scrie lyberti.com

Pentru 2019, ea ar fi prezis prăbuşirea economică a Europei şi o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus, Putin. Ea considera că ameninţarea pentru liderul de la Kremlin ar veni din interiorul propriei echipe de securitate, dar nu a specificat dacă şeful de stat al Rusiei va muri sau nu în atac. Clarvăzătoarea a prezis că Putin şi Rusia vor domina lumea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Baba Vanga ar mai fi prezis şi un mega tsunami precum cel din 2004 pentru anul viitor, care va lovi în Asia, în timp ce un meteorit va lovi Rusia. Preşedintele american, Donald Trump, se va îmbolnăvi de o maladie misterioasă, care îl va lăsa surd şi va suferi o traumă la creier. Baba Vanga a murit la 85 de ani.

Specialiştii au calculat că 68% din profeţiile bulgăroaicei s-au împlinit.