Evenimentul ZileiInternationalPutin are cu ce speria Occidentul. Anunț înspăimântător despre troika nucleară rusească

Putin are cu ce speria Occidentul. Anunț înspăimântător despre troika nucleară rusească

Putin are cu ce speria Occidentul. Anunț înspăimântător despre troika nucleară rusească
Rusia va defini singure liniile roșii în relațiile cu alte țări în fiecare caz în parte, avertizat președintele rus Vladimir Putin în discursul susșinut în fața Adunării Federale.

„Trebuie să spun asta. Avem răbdare, responsabilitate, profesionalism, încredere în noi înșine și corectitudinea noastră, precum și bun simț atunci când luăm o decizie”, a declarat Putin în discursul despre starea națiuni.

Averismentul „liniilor roșii”

„Sper că nimeni nu va decide să treacă așa-numita linie roșie în relațiile cu Rusia și vom defini aceste [linii roșii] pe cont propriu în fiecare caz individual”, a adăugat amenințător liderul de la Kremlin.


Traficanții de droguri umilesc Uniunea Europeană. Raportul devastator publicat de Europol


Președintele rusa subliniat, de asemenea, că oricine va orchestra orice provocări împotriva Rusiei va regreta cu greu acțiunile lor.

Rusia dorește să aibă relații bune cu toți participanții la comunicarea globală, a spus Putin. ”
„Nu vrem să ardem niciun pod, dar dacă cineva percepe intențiile noastre bune ca indiferență sau slăbiciune și intenționează să arunce în aer aceste poduri, atunci [ei] trebuie să știe că răspunsul Rusiei va fi asimetric, rapid și dur”, a afirmat președintele rus avertizat.

Putin are cu ce să=și susțină amenințările

Întreaga presă internațională a preluat amenințările lui Putin, vorbind, însă, puțin sau deloc de amennțările mai puțin directe ale lui Putin. Liderul rus a ținut, însă, să pună o problemă care ar trebui să0i pună serios pe gânduri pe liderii Occidentali. Slăbiciunea Rusiei e de domeniul trecutului, mai ales pe plan militar.


A apărut o tulpină mutantă SARS-Cov-2 potențial rezistentă la anticorpi. Panică în rândul experților


Liderul rus susține că armamentul avansat din triada nucleară a Rusiei va depăși 88% chiar în cursul acestui an. E vorba de avioane strategice, rachete balistice intercontinentale și submarine care transportă rachete cu propulsie nucleară.

„Ponderea armelor și echipamentelor avansate în trupe va constitui aproape 76% până în 2024. Aceasta este o cifră foarte bună. În triada nucleară, această pondere va depăși 88% chiar în cursul acestui an”, a anunțat Putin.

Liderul de la Kremlin a subliniat că Rusia își îmbunătățește constant și își consolidează calitativ forțele armate.

„În special, ar trebui acordată o atenție specială dezvoltării educației militare. Acest lucru ar trebui făcut atât pe baza unităților de învățământ militar, cât și a centrelor de instruire militară din instituțiile de învățământ superior civil”, a spus Putin, potrivit Agenției Tass.

Biden, trădat de principalul aliat din Asia al SUA. Amenințarea Chinei e prea puternică


Accesează: