Al doilea Cârcotaş din istoria emisiunii difuzate la Prima TV îşi schimbă domiciliul, dar nu şi prima dragoste. Puştiu’ s-a mutat la Londra, oraşul unde studiază, de mai multă vreme, fiul său, Sebastian. Marian Stanciu va continua să lucreze pentru Cronică, în noul sezon, de la Londra.

„Astăzi, Puștiu’ pleacă definitiv în Anglia. Dar, după 15 ani, încă iubește Cronica Cârcotaților, așa că, pe ea, nu o părăsește! Despre ce este vorba, veţi vedea în toamnă!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Marian Stanciu a fost învestit în calitatea de Cârcotaș de Șerban Huidu, nu la multă vreme după debutul emisiunii, 14 aprilie 2000, la Prima TV.

„Șerban mi-a dat voce”

„Eu eram cameraman la Cronică şi, la una dintre emisiuni, am avut un comentariu despre un material, fără să ţin cont că mă auzeam. Acela a fost momentul în care Șerban mi-a dat <>. M-am simțit foarte mândru când am primit lavalieră!”, povestește Puștiu’. De-a lungul vremii, cameramanul care a „primit voce” în urmă cu 15 ani, a cârcotit din spatele camerei, a dansat împreună cu Bebelușele şi a jucat în scenete alături de ceilalţi componenţi ai echipei.

Echipă mărită

Puştiu’ promite să fie la fel de activ în emisiune şi în sezonul următor, chiar dacă se va afla la mai bine de 2.000 de kilometri de Bucureşti. Echipa Cârcotașilor s-a mărit în această vară odată cu revenirea lui Codruț Kegheș, actorul din spatele celebrului personaj Dezbrăcatu’.