Evenimentul Zilei > International > Pușcărie de vis pentru pedofilul Jeffrey Epstein
Pușcărie de vis pentru pedofilul Jeffrey Epstein

Pușcărie de vis pentru pedofilul Jeffrey Epstein

Miliardarul american Jeffrey Epstein, un apropiat al unor personalități precum Bill Clinton, Donald Trump sau prinţul Andrew, a fost arestat pentru trafic de minori, pe 6 iulie, în New Jersey.

Între timp, The Washington Post a făcut niște dezvăluiri uluitoare. În urmă cu 11 ani, Epsteina fost condamnat la 18 luni de închisoare. Pe atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenţii săi personali, ademenea minore în locuinţa sa din Palm Beach, Florida., sub pretextul „masajelor”.

Ulterior, Epstein le viola şi le plătea cu sume cuprinse între 200 şi 1.000 de dolari. Ei bine, în închisoare, pedofilul a dus-o regește: zilnic mergea la muncă la un ONG inventat de el pentru perioada de încarcerare, celula lui nu era niciodată încuiată și polițiștii care îl însoțeau la ”muncă” erau în civil și i se adresau cu ”domnule client” și Epstein le plătea ”deplasările”. Miliardarul a mers chiar acasă de cel puțin nouă ori în cele 18 luni. Odată cu noua arestare, Epstein riscă o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: