Evenimentul Zilei > Actualitate > PSD nu iartă! Gafă majoră comisă de PNL? „Îi pune zilnic în pericol…”
PSD nu iartă! Gafă majoră comisă de PNL? „Îi pune zilnic în pericol…”

PSD nu iartă! Gafă majoră comisă de PNL? „Îi pune zilnic în pericol…”

PSD lansează acuzații grave la adresa PNL. Social-democrații sunt convinși că din cauza PNL, numărul infectărilor va crește foarte mult în următoarea perioadă.

„Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este #Guvernul VID!

Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră.

Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă.

Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale.
#GuvernulVID”, este mesajul postat pe Facebook de partidul condus de Marcel Ciolacu.


Reacția vine după ce în spațiul public au apărut imagini revoltătoare cu aglomerația din principalul aeroport al țării. Sute de pasageri au fost înghesuiţi pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la sosiri din cauza controalelor anti-Covid.

Purtătorul de cuvând al aeroportului, Valentin Iordache, a declarat că DSP are doar doi angajaţi care verifică fiecare pasager în parte (completare/verificare declaraţie, plus câteva întrebări, semnătură, ştampilă etc.), ceea ce face ca traficul pasagerilor în terminal să fie blocat.

Până vineri, 3 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.432 au fost externate, dintre care 19.545 de pacienţi vindecaţi şi 887 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

În intervalul 02.07.2020 (10:00) – 03.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 21 decese (12 bărbaţi şi 9 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bacău, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Maramureş, Mehedinţi, Bucureşti, Prahova, Sibiu şi Tulcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 7 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 4 decese la persoane de peste 80 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: