Referindu-se la unul dintre simbolurile României, Cazinoul din Constanța, liderul PSD anunță că s-au găsit bani pentru reabilitarea celei mai cunoscute clădiri din Dobrogea. „După zeci de ani de așteptare, Cazinoul din Constanța va avea garanția că va fi refăcut. Guvernul a reușit să pregătească în detaliu proiectul, astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat. În această noapte, la ora 12:00, expiră și ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare”, a declarat Dăncilă, citată de Antena 3.

În altă ordine de idei, liderul PSD a făcut referire și la programul de guvernare al PNL, despre care spune că „este axat pe austeritate, fie că înseamnă îngheţarea pensiilor, concedieri în sistemul bugetar şi tăieri de salarii, ori lipsă de soluții în domenii prioritare precum sănătatea, educația și infrastructura. Este un program de guvernare lipsit de viziune și de coerență”.

Promisiuni pentru Diaspora

Votul din diaspora se va desfășura cu totul diferit în momentul de față, precizează Viorica Dăncilă.

Șefa social-democraților susține că s-aul luat „toate măsurile pentru pregătirea și desfășurarea în bune condiții a alegerilor prezidențiale, astfel încât să asigurăm dreptul la vot tuturor cetățenilor români, atât în țară, cât și în afara granițelor țării”. Concret, s-a avut în vedere „creșterea numărului secțiilor de votare la 835, aproape dublu față de alegerile europarlamentare din luna mai”.