PSD a reacționat vizavi de scandalul izbucnit între premierul Florin Cîțu și ministrul Vlad Voiculescu. La mijloc este vorba despre anumite date făcute publice de cei de la Ministerul Sănătății. Și care țin de campania de vaccinare. Oficialii Partidului Social Democrat au publicat, astăzi, un mesaj pe contul de Facebook.

PSD reacționează în scandalul momentului dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu

Ei acuză faptul că partidele aflate în coaliție, la Guvernare, au creat un sistem de vaccinare paralelă. Dedicat celor care au pile, relații, cunoștințe.

„Din scandalul Cîţu-Voiculescu aflăm că guvernarea PNL/USR-PLUS/UDMR a construit, în secret, un sistem de vaccinare paralelă, pentru şmecherii de partid şi de stat!

Românii de rând, oamenii cu probleme medicale sau bătrânii au devenit neesenţiali pentru actuala putere, imediat după alegeri. Acesta este motivul secretizării datelor: românii să nu afle că pentru majoritatea – daţi cu raţia, pentru pilele partidului – apăsaţi acceleraţia.” A fost mesajul transmis de cei de la PSD, pe rețeaua de socializare.

Premierul Florin Cîțu a afirmată, miercuri, că nu are nicio problemă cu Vlad Voiculescu. Și nu există probleme după izbucnirea scandalului publicării datelor vaccinări. Și după ce prim-ministrul și-a trimis Corpul de Control la Ministerul Sănătății. „Nu există o diferență între mine și Vlad Voiculescu pe nici o temă. Ideea e că am fost sesizat și trebuie să dau o rezoluție de fiecare dată.”

Florin Cîțu așteaptă cu nerăbdare datele venite de la Corpul de Control

„Datele venite din partea Corpului mei de Control s-ar putea să le avem astăzi. Colonelul Gheorghiță a prezentat în fiecare marți câți oameni s-au vaccinat.

Înțeleg că se formează în spațiul public concluzia că s-au vaccinat oameni care nu aveau dreptul. Dacă există astfel de suspiciuni, cei care au publicat datele trebuie să le explice. Instituțiile statului trebuie să se autosesizeze”. A mai precizat premierul României.