Evenimentul Zilei > Politica > PSD-iștii nu au venit la un eveniment, de teama lui Ponta: „Politica bolșevică a conducerii va distruge partidul”
PSD-iștii nu au venit la un eveniment, de teama lui Ponta: „Politica bolșevică a conducerii va distruge partidul”

PSD-iștii nu au venit la un eveniment, de teama lui Ponta: „Politica bolșevică a conducerii va distruge partidul”

Fostul premier Victor Ponta lansează un nou atac devastatator la adresa lui Liviu Dragnea și a liderilor PSD, criticând absența acestora de la un eveniment foarte important.

Ponta susține că gestul PSD-iștilor de a nu participa la de la inaugurarea Salii Polivalente din Targu Jiu nu a provocat altceva decât „stupoare și scârbă”.

„Gestul de ieri al pesedistilor de a fugi de la inaugurarea Salii Polivalente din Targu Jiu de frica sa nu ii vada Daddy langa mine a provocat ceea ce era de asteptat – stupoare si scarba ! Va reamintesc si faptul ca anul trecut , cu ocazia alegerilor partiale pentru Primaria Targu Jiu tot Liviu Dragnea i-a interzis candidatului PSD sa ma invite in campanie – rezultatul a fost ca PNL a castigat Primaria pentru prima data in 20 de ani – si acum au un primar foarte bun Marcel Romanescu evident favorit si pentru 2020.

Politica bolsevica a conducerii PSD nu va face altceva decat sa distruga mai repede tot ce a fost acest partid! De aceea exista acum #ProRomania – pentru cei care nu pot fi cumparati si nici speriati!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Reacția lui Ponta vine după ce acesta a participat, duminică, la inaugurarea Noii Săli a Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu, de unde au lipsit toţi parlamentarii PSD din judeţ, dar şi autorităţile locale şi judeţene şi prefectul.