Evenimentul Zilei > Politica > DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ COALIȚIA de GUVERNARE. PSD va pierde ALEGERILE PREZIDENȚIALE. „Chiar dacă va alerga singur, va IEȘI pe LOCUL doi”
DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ COALIȚIA de GUVERNARE. PSD va pierde ALEGERILE PREZIDENȚIALE. „Chiar dacă va alerga singur, va IEȘI pe LOCUL doi”

DECLARAȚIA care DINAMITEAZĂ COALIȚIA de GUVERNARE. PSD va pierde ALEGERILE PREZIDENȚIALE. „Chiar dacă va alerga singur, va IEȘI pe LOCUL doi”

Vineri, într-o conferință de presă, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că în opinia sa, în competiţia pentru prezidenţiale, „candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieşi pe locul doi”, acesta afirmând, de asemenea, că nu crede că ALDE va fi de acord cu o candidatură a lui Liviu Dragnea.„”

„Am văzut în presă o declaraţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, (…), cum că este convins sau ştie că PSD-ul va trimite, deci candidatul PSD+ALDE sau candidatul PSD-ului, mă gândesc că ALDE nu va susţine aşa ceva, candidatul PSD-ului la prezidenţiale va fi Liviu Dragnea. L-am văzut şi pe secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, care a mai tărăgănat-o un pic, a spus că se va hotărî până în data de 15 septembrie care va fi candidatul la prezidenţiale. L-am văzut şi pe „greul” din PSD Paul Stănescu, care spunea că nici nu concepe ca şi candidat la prezidenţiale să nu fie un membru al PSD”, a spus Ioan Lazăr, scrie Agerpres.

Acesta a adugat că încă nu s-a decis nimic în acest sens în coaliţie şi că urmează să fie o dezbatere în care să stabilească dacă va fi un candidat comun şi care va fi acel candidat.

„Din punctul meu de vedere, adică înainte v-aş spune că, aţi văzut şi dumneavoastră, de la Iliescu încoace, niciun alt candidat al PSD nu a trecut de turul doi. Eu cred că în acest cros sau în acest concurs al prezidenţialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieşi pe locul doi”, a conchis liderul ALDE Alba.