Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat astăzi că au fost primite multe observații de la Ministerul Justiției în ceea ce privește Fondul Suveran de Investiții.

„Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte, foarte multe observații, cred că mai multe observații decât a fost actul în sine. Nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală anumite obiective , mai ales cum sunt acestea foarte important, Fondul Suveran de Investiții, cred că rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să lucreze în aceeași direcție, cu aceeași viteză”, a spus Teodorovici.

Acesta i-a mai reproșat ministrului Toader că ignoră problemele majore și grave ale guvernării stând plecat mai tot timpul în deplasări, informează stiripesurse.ro.

De asemenea, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, i-a cerut ministrului Justiției să retragă proiectul prin care cere suplimentarea schemei de personal al DNA cu 160 de posturi.

„Este absolut neverosimil proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiției prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu 160 de posturi. Îi solicit d-lui ministru Tudorel Toader să retragă de urgență acest proiect de hotărâre pentru că este absolut scandalos în condițiile în care DNA este lovită în ultimii doi ani de scandaluri absolut halucinante”, a declarat Ștefănescu, pentru Mediafax.