Evenimentul Zilei > Politica > „PSD are nevoie de Victor Ponta”. Liviu Dragnea a dezminţit zvonurile conform cărora, relaţiile dintre el şi fostul premier al României ar fi reci: „O să-l caut zilele următoare și sper să înceapă să muncească alături de mine”
„PSD are nevoie de Victor Ponta”. Liviu Dragnea a dezminţit zvonurile conform cărora, relaţiile dintre el şi fostul premier al României ar fi reci: „O să-l caut zilele următoare și sper să înceapă să muncească alături de mine”

„PSD are nevoie de Victor Ponta”. Liviu Dragnea a dezminţit zvonurile conform cărora, relaţiile dintre el şi fostul premier al României ar fi reci: „O să-l caut zilele următoare și sper să înceapă să muncească alături de mine”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea este hotărât să colaboreze cu Victor Ponta, explicând faptul că partidul are nevoie de fostul premier. Politicianul a declarat pe platoul postului România TV, unde a ajuns cu o întârziere de o oră din cauza unor probleme tehnice cu avionul care l-a transportat din Tel Aviv, că ar dori să refacă echipa de succes din 2002, Victor Ponta fiind un membru cheie al acestei colaborări.

Preşedintele PSD a subliniat faptul că îl va contacta pe fostul premier al României pentru a-i propune să contrbuie la finalizarea programului de guvernare, pe care, în zilele următoare îl vom şi populariza prin ţară.

"Eu cred că această discuție trebuie să se încheie zilele următoare. Victor Ponta este unul dintre cei mai valoroși oameni pe care i-a avut PSD, un președinte de partid foarte bun, un premier foarte bun, unul dintre cei mai buni premieri. A făcut lucruri bune împreună cu noi, toată echipa, pentru această țară și opinia mea este că trebuie să facă lucrurile în continuare. PSD are nevoie de Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta. Este o echipă pe care noi am făcut-o din 2002 și cred că trebuie să continuăm.

Categoric nu, nici el nu s-a certat cu mine, nici eu cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai puțin și în continuare o să fac la fel. În schimb, eu o să-l caut zilele următoare și sper să înceapă să muncească alături de mine, de colegii noștri să finalizăm programul de guvernare și să mergem prin țară, să vorbim cu oamenii, să le spunem tuturor românilor ce vrem să facem pentru ei", a declarat Liviu Dragnea.