Evenimentul Zilei > Politica > PSD a depus a doua moțiune împotriva ministrului Sănătății: ”Sinistrul Sănătății” trebuie să plece!
PSD a depus a doua moțiune împotriva ministrului Sănătății: ”Sinistrul Sănătății” trebuie să plece!

PSD a depus a doua moțiune împotriva ministrului Sănătății: ”Sinistrul Sănătății” trebuie să plece!

A doua moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, depusă de PSD, va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor pe 19 aprilie.

„USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor”, a declarat senatorul PSD de București, Gabriela Firea.

„Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „sinistrul sănătății” Vlad Voiculescu trebuie să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.”, a scris Gabriela Firea marți pe Facebook.

Firea apelează la solidaritatea PNL

Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui sinistru al sănătății. Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!

PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu ”nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem” și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor.

Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor”, a scris senatoarea PSD.

PSD: „Când veţi vota, gândiţi-vă că la Foişor puteau fi mama, tatăl, bunicul sau copilul dvs.”

Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, depusă de PSD, va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor luni, 19 aprilie. Ea va fi supusă votului două zile mai târziu. PSD a depus pe 12 aprilie, moţiunea simplă intitulată „Pentru ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece” şi a solicitat să fie dezbătută încă din timpul acestei săptămâni.

Biroul Permanent a decis însă ca dezbaterea şi votul să aibă loc săptămâna viitoare. ”Vreau să transmit un mesaj colegilor mei din USR, PNL, UDMR, minorităţi naţionale – să vă gândiţi atunci când veţi vota moţiunea împotriva domnului Vlad Voiculescu la faptul că la Foişor puteau fi mama, tatăl, bunicul sau copilul dumneavoastră”, a declarat în plenul Camerei Deputaţilor liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Citește și Exclusiv. Vlad Voiculescu a găsit vinovații pentru greșelile lui. Presa și PNL. Liberalii vor să se consulte cu Klaus Iohannis

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.