Evenimentul Zilei > Sport > Prunea și Rednic au ajuns „vedete” în străinătate. Cearta lor a depășit granițele României
Prunea și Rednic au ajuns „vedete” în străinătate. Cearta lor a depășit granițele României

Prunea și Rednic au ajuns „vedete” în străinătate. Cearta lor a depășit granițele României

Scandalul fără sfârşit de la Dinamo, dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic, a ajuns şi pe prima pagină a ziarelor din Belgia.

Ziariştii belgieni au avut surpriza să constate că Mircea Rednic, un nume important şi pentru fotbalul al cărei naţională a ocupat locul trei la Mondialul din 2018, se află într-o situaţie stânjenitoare în România. Plecat de la Dinamo, tehnicianului i se aduc acuze incredibile, totul pe fondul ipotezei că ar fi plătit suporterii pentru a contesta actuala conducere a clubului din Ştefan cel Mare.

„Acum, se pare că îndepărtarea românului are şi o altă componentă decât cea sportivă. Potrivit preşedintelui Prunea, Rednic ar fi încercat să păcălească clubul. „A fost un dezastru. Ce au făcut el şi fiica sa la club se cheamă jaf armat. Ar fi distrus clubul complet, dacă nu era dat afară”, a spus oficialul lui Dinamo despre Rednic, conform publicației belgiene.

Dinamo şi-a ales noul antrenor, dar şefii din Ştefan cel Mare ezită să oficializeze numirea deoarece Viorel Moldovan este sub contract cu Chindia Târgovişte. Florin Prunea a preferat să nu creeze un litigiu şi a explicat de ce nu poate da mai multe detalii, scrie Digisport.

„Nu pot să spun nimic despre interes pentru că este un antrenor sub contract, nici nu vreau să-i pronunţ numele! Sunt prieten cu el, dar nu am vorbit. Sunt amenzi mari, eu nu pot expune clubul. Mi-e greu să spun în cât timp vom numi un nou antrenor, dar la meciul cu CFR Cluj va fi staff-ul lui Eugen Neagoe”, a precizat managerul general al lui Dinamo.