Așteptată cu interes, mai ales după plecarea cu scandal a zeci de angajați ai trustului Pro, grila de toamnă a fost anunțată de șeful ProTv, Aleksandras Cesnavicius. La eveniment au fost vedete, dar și CEOul Central European Media Enterprises, Christoph Mainusch, care a ținut să spună că ProTV a fost numărul 1 în trecut și „vă promit că ProTV va rămâne canalul numărul 1 și pe viitor”. „Au fost multe zvonuri în ultima perioadă, dar avem un mesaj clar: Suntem 100% implicați în ProTv, a spus Christoph Mainusch. Din septembrie, ProTV mizează pe noul sezon al „Vocii României”. Într-un platou spectaculos și cu o nouă echipă de producția, „Vocea” va fi pusă la bătaie cu X Factorul Antenei 1, fiind difuzată vinerea. Show-ul va debuta pe 19 septembrie, ca și X Factor. „Mă bucur de această chimie extraordinară care s-a creat între noul juriu, cu Tudor Chirilă. Se vede că este actor, se vede că este și muzician, e complex și ajută mult show-ul. Totul s-a petrecut extrem de repede. Se vede că Tudor Chirilă este un tip foarte inteligent și că am dat peste un om căruia îi plăcea „Vocea” dinainte. Abia aștept să vină live-urile. Cum spune și Chirilă, „abia aștep să am cu cine vorbi pe scenă”, a spus Pavel Bartoș.

Pe lângă emisiunile deja consacrate, postul pregătește și un nou format, „Extreme Makeover, Home Edition”, o emisiune în care se vor reconstrui locuințele unor familii nevoiașe. „Cea mai mare greșeală ar fi să ne oprim să inovăm. Încercăm să venim cu idei noi care nu există pe piață. Pro TV este lider, a fost întotdeauna de la lansarea în România și intenționează să rămână pe această poziție”.

Grila în prime-time

Luni: MasterChef; marți – MasterChef; miercuri – Extreme Makeover – o emisiune ce prezintă poveștile unor familii lovite de necazuri cărora show-ul le va transforma locuința. Joi – Las Fierbinți, Vineri – Vocea României. Sâmbătă – Filmul Pro; dumincă – Filmul Pro.