Evenimentul Zilei > Politica > Protest la Timișoara: ”Cine nu sare, nu vrea schimbare!” Lui Dragnea i s-a arătat prezervativul I FOTO
Protest la Timișoara: ”Cine nu sare, nu vrea schimbare!” Lui Dragnea i s-a arătat prezervativul I FOTO

Protest la Timișoara: ”Cine nu sare, nu vrea schimbare!” Lui Dragnea i s-a arătat prezervativul I FOTO

Timișorenii nu s-au mobilizat în număr mare la protestul de vineri seara. În fața Operei Naționale din Piața Victoriei s-au adunat aproximativ 500 de persoane.

Menifestanții poartă pancarte cu leduri care luminează, ca niște ochi roșii, portretul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Pe o altă pancartă, au desenat un prezervativ și i-au transmis șefului PSD următoarele: ”Dragnea, să-l folosești să nu te mai înmulțești”. Între reprizele de scandări se ascultă muzica trupei Phoenix, la boxe, iar un tânăr împarte ceai cald.

Adunarea s-a dat la ora 18, în cartiere, de unde timișorenii au pornit spre centrul orașului.

Manifestanții au aclamat Proclamația România 2017+, o listă cu opt revendicări, pentru care se strâng semnături. La unul dintre puncte se cere depolitizarea funcțiilor publice, și ocuparea lor doar pe bază de concurs.

Oamenii îi huiduie pe guvernanți și scandează ”Referendum”, ”Vrem să plece hoții!”, ”DNA, să vină să vă ia” și ”Cine nu sare, nu vrea schimbare!”.  De asemenea, organizatorii plănuiesc un marș prin oraș, însă pe un traseu mai scurt decât cele de săptămâna trecută, str. I.C. Brătianu – podul Michelangelo – bd. Vasile Pârvan – splaiul Tudor Vladimirescu, Piața Victoriei. (Fotografii: Adrian Pîclișan)

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: