Evenimentul Zilei > Social > PROTEST. Comercianții de la metrou, ARUNCAȚI ÎN STRADĂ! „Sunt niste nemernici! Am plătite la zi taxele și impozitele…”
PROTEST. Comercianții de la metrou, ARUNCAȚI ÎN STRADĂ! „Sunt niste nemernici! Am plătite la zi taxele și impozitele…”

PROTEST. Comercianții de la metrou, ARUNCAȚI ÎN STRADĂ! „Sunt niste nemernici! Am plătite la zi taxele și impozitele…”

Peste 250 de oameni protestează în fața Ministerului Transporturilor față de decizia instituției care a hotărât că, începând cu data de 27 septembrie, toți comercianții de la metrou să dispară. Oamenii sunt disperați și spun că vor rămâne pe drumuri dacă se va lua o asemenea hotărâre.

"Suntem 1.200 de oameni, toți avem familii, de ani de zile muncim la aceste societăți comerciale. Ce ne facem din 27 septembrie? Să ne spuna directorul Albu care a decis asta cum ne vom sustine noi familiile?", a declarat disperat de situația în care se află unul dintre protestatari.

Și patroana mai multor magazine esti la fel de revoltat. "Au venit niște oameni ce la minister cu niste foi și i-au pus pe vanzatori sa ia la cunostinta ca din 27 ne inchid. Am platite la zi taxele si impozitele, inclusiv chiria catre Metrorex. De ce ne dau afara? Si ce valoare juridica au semnaturile angajatilor? Sunt niste nemernici! Am chioscurile de 10 ani la metrou!" spunea femeia.

Vom reveni cu amănunte.