Angelica a recurs la o metodă josnică și periculoasă pentru a avea ce să le pună pe masă celor trei copii ai săi. Femeia a povestit cum arată o zi obişnuită de muncă, pe marginea drumului, unde ajunge făcând naveta.

„Am început să mă prostituez când am rămas singură şi băiatul cel mare avea 3 luni jumate. (…) Copiii mei cred că muncesc la confecţii. M-a întrebat băiatul cel mare şi el a zis că nu crede pe nimeni, că eu sunt mama lui. E foarte greu, dar eu sunt tare şi trec. Înving orice. (…) Am întâlnit clienţi periculoşi. Au fost momente când am sărit din maşină, când mi s-a furat geanta, când (n.r. un client) m-a lăsat în pădure, pe marginea drumului. Mă rog la Doamne-Doamne să nu umble copiii pe urmele mele” a explicat femeia în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„La orele la care ies eu, câștig câte 1 milion, 2 milioane. (…) Lucrez ziua pentru că mi-e frică să-mi las copiii singuri noaptea. (…) La ora 10 plec la locul meu de muncă, cea mai veche meserie din lume. Fac asta de 13 ani. Stau câte 4-5 ore. Când e frig afară, dacă nu mă sună nimeni, nu plec de acasă. (…) La început a fost foarte greu, neştiind ce să fac. Nişte prietene m-au luat cu ele, să fac bani pentru copii”, a mai adăugat femeia care îşi vinde trupul.

„În momentul de faţă, mi-e scârbă de mine, dar trebuie să plec de acasă, ca să am ce să pun pe masă”, a mai spus Angelica.