Evenimentul Zilei > Actualitate > Propunere șocantă! Avocatul familiei Melencu vrea un experiment cutremurător
Propunere șocantă! Avocatul familiei Melencu vrea un experiment cutremurător

Propunere șocantă! Avocatul familiei Melencu vrea un experiment cutremurător

Oamenii vor cu orice preț să afle adevărul despre tragedia de la Caracal, așa că au ajuns să ceară reconstituirea arderii unui corp în cazanul din curtea lui Dincă, folosind un animal.

Avocatul familiei Melencu, care a pierdut-o în luna aprilie pe Luiza, o tânără de 19 ani, despre care Gheorghe Dincă a afirmat, în final, că a ucis-o, propune reconstituirea arderii unui corp în condițiile expuse de anchetatori.

Tonel Pop vrea să vadă, live, cum arde un corp, mai exact în cât timp poate fi neutralizat acesta dacă I se dă făc într-un butoi, așa cum se vehiculează că ar fi dispărut a doua fată ucisă de criminal.

Prin urmare, avocatul cere să se sacrifice un animal de aceeași talie cu corpul tinerei, și să fie ars cu smoală. El a susținut, în direct la Antena 3, că doar așa se poate verifica ipoteza incinerării în butoi în cazul Alexandrei Măceșanu.

„Am solicitat un experiment judiciar. Nu înţeleg de ce ne tot dăm cu presupusul, când putem face un lucru la îndemâna organelor de cercetare, respectiv a dispune un experiment judiciar al reconstituirii, să se ia un animal de aceeaşi talie, aceeaşi greutate cu un corp uman, respectiv al uneia din fete, să zicem că începem cu Alexandra, pentru că se indică foarte clar că ar fi fost arsă acolo, cel puţin de către autor. Să punem trei kilograme de, nu ştiu, de smoală, şi încă trei de vaselină, sau ce spune acest monstru că ar fi făcut acolo şi-ar fi pus, şi să vedem în cât timp ard aceste lucruri“, a spus avocatul Pop, conform sursei citate.