Prognoza meteo. Vreme fără ploaie, în Republica Moldova

Prognoza meteo. Vreme fără ploaie, în Republica Moldova Toamnă. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo. Meteorologii anunță că ziua de duminică va aduce o vreme destul de închisă, dar fără precipitații, în Republica Moldova.

Prognoza meteo arată, pentru ziua de duminică, în Republica Moldova, o vreme predominant înnorată, dar cu condiții meteo stabile, fără precipitații.

Prognoza meteo pentru duminică

Vremea de duminică se va caracteriza prin ceață dimineața. Pe parcursul zile cerul va fi mai mult acoperit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Temperaturile de astăzi vor varia între un minim de -0.2 grade Celsius în timpul nopții și un maxim de 5.8 grade Celsius în timpul zilei.

Cel mai cald va fi la Ștefan-Vodă, cu 11 grade, urmat de Cahul, cu maxima de 10 grade Celsius și Chișinău, unde vor fi 9 grade. În nordul țării va fi mai rece, cu maxime de doar 3 grade Celsius la Rîbnița, Briceni și Bălți, potrivit meteorologilor.

Soarele va răsări la ora 07:31 și va apune la ora 16:16.

Prognoza meteo pentru zilele următoare

Ziua de luni va fi marcată de o scădere a temperaturilor, cu maxime 3 grade la Cahul, 2 grade Celsius la Chișinău și Ștefan-Vodă și temperaturi mai scăzute în nord, Vor fi 2 grade la Bălți și temperaturi de 0 grade la Rîbnița și Briceni.

Precipitațiile vor lipsi și pe parcursul zilei de luni.

Ziua de marți va aduce o ușoară încălzire a vremii. Maximele vor urca până la 6 grade la Cahul, 4 grade Celsius la Chișinău și Ștefan-Vodă, plus 3 grade la Rîbnița și Briceni și doar 2 grade la Bălți.

Cum va fi vremea de miercuri încolo

Precipitațiile vor lipsi și miercuri, dar temperaturile vor scădea. Vor fi maxime de 3 grade Celsius la Cahul, 1 grad la Chișinău, Ștefan-Vodă și Bălți, și 0 grade la Rîbnița și Briceni.

Ziua de joi va aduce ploaie în sud, la Cahul, unde se va înregistra și maxima zile, de 3 grade. La Chișinău, va fi plus un grad, în timp ce la Ștefan-Vodă, Bălți, Briceni și Rîbnița temperaturile vor fi de 0 grade.

Vineri vor lipsi din nou precipitațiile, iar temperaturile vor fi similare zilei anterioare. Vor fi 2 grade la Cahul, plus 1 grad la Chișinău și Ștefan-Vodă, și zero grade în rest.