Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoză  meteo. Schimbare incredibilă a vremii
Prognoză  meteo. Schimbare incredibilă a vremii

Prognoză  meteo. Schimbare incredibilă a vremii

Meteorologii dau vești incredibile legate de prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Specialiștii ANM au elaborat o prognoză referitoare la evoluția valorilor termice și a precipitațiilor pentru aproximativ o lună, respectiv 4 noiembrie- 11 decembrie 2019.

În intervalul 4 noiembrie- 11noiembrie, temperaturile termice vor fi mai mari decât cele normale ale acestei perioade în întreaga țară, în special în special în regiunile vestice, estice și sud-estice. Ploile vor fi mai abundente în regiunile vestice și nord vestice, iar în restul țării se va înregistra un deficit de ploi, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

În săptămâna 11 noiembrie-  18 noiembrie , temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, în timp ce cantitățile de precipitați în această saptamănă vor fi  în general normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. În săptămâna 18- – 25.noiembrie.2019, temperaturile medii vor fi mai ridicate față de cele normale pentru această perioada în intreaga țară,, iar ploile vor fi abundente în regiunile estice și sud-estice și la nivel apropiat  față de  cel normal al perioadei îmn rest.

În săptămâna 25 noiembrie – 02 decembrie,  temperaturile vor fi mai mari decât cele normale în țoța țară  iar cantitățile de precupitatii vor fi in general aproape de cele normale.