Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo pentru luna martie. Ce surprize ne aduce prima lună a primăverii
Prognoza meteo pentru luna martie. Ce surprize ne aduce prima lună a primăverii

Prognoza meteo pentru luna martie. Ce surprize ne aduce prima lună a primăverii

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru luna martie. Cum vor fi temperaturile în prima lună a primăverii.

Prognoza meteo pentru luna martie. Vineri, meteorologii au emis prognoza meteo pentru prima lună de primăvară. Potrivit acestora, temperaturile vor fi normale, specifice pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1-8 martie

În prima săptămână a lunii martie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregi țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8-15 martie

În cea de-a doua săptămână a lunii martie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru luna martie

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 martie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 martie

În ultima săptămână a lunii martie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiune.