Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo, 25 octombrie! Temperaturile sunt în scădere la început de săptămână
Prognoza meteo, 25 octombrie! Temperaturile sunt în scădere la început de săptămână

Prognoza meteo, 25 octombrie! Temperaturile sunt în scădere la început de săptămână

Meteorologii nu vin cu vești prea bune pentru români. După o săptămână cu temperaturi ridicate în termometre, luni, 25 octombrie, vremea revine la normalul din această perioadă. Temperaturile vor fi mai scăzute, mai ales în zonele extracarpatice.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis informațiile legate de cum va fi vremea luni, 25 octombrie. Românii trebuie să treacă la haine groase, vremea fiind mai rece decât zilele trecute. Temperaturile din termometre sunt în scădere, apropiindu-se de normalul din această perioadă. Vremea mai rece se va simți în special în anumite zone ale țării, cu precădere în regiunile extracarpatice.

După o săptămână plină de soare, luni vom avea parte de un cer înnorat pe parcursul zilei în zonele de sud, este și vest ale țării. Noaptea, norii își vor face simțită prezența mai mult în zona de sud-est. În restul zonelor României cerul va fi mai mult senin. Vântul va fi și el resimțit pe parcursul zilei, suflând slab până la moderat. Intensificări ale vântului vor fi în regiunea de sud a Banatului. În partea de nord-est, temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în restul țării, aici fiind apropiate de cele normale ale acestei perioade.

Luni, 25 octombrie, meteorologii anunță temperaturi maxime situate între 8 și 15 grade. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor încadra între -8 în estul Transilvaniei și între 5 și 6 grade Celsius în regiunile vestice de deal și pe litoral. Dimineața, în marea majoritate a regiunilor se va forma ceața.

Cum va fi vremea în Capitală

ANM anunță că Bucureștiul va avea parte de un început de săptămână rece. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult înnorat, iar spre noapte, norii se vor răspândi, lăsând un cer senin. În Capitală, vântul va sufla slab până la moderat. Meteorologii anunță temperaturi maxime de 12 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 2 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în zona periurbană, unde vor tinde spre -1 grad.

Vremea pentru luni, 25 octombrie, în marile orașe din România:

Craiova – 13°C

Sibiu – 13°C

București – 13°C

Constanța – 11°C

Oradea – 16°C

Timișoara – 16°C

Baia Mare – 13°C

Galați – 12°C

Brașov – 12°C

Miercurea Ciuc – 11°C

Iași – 11°C

Cluj-Napoca – 13°C

Suceava – 12°C