Prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Vremea, total imprevizibilă

Prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Vremea, total imprevizibilă Sursa foto: arhiva EVZ

Prognoza meteo 25 ianuarie – 22 februarie 2021. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru următoarea lună. Ce surprize ne va aduce vremea în următoarele săptămâni

Prognoza meteo 25 ianuarie – 22 februarie 2021. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit acestora, în prima săptămâna vremea va fi destul de caldă pentru această perioadă a anului. Ulterior, temperaturile vor scădea și vor atinge valori apropiate celor specifice ultimii luni de iarnă.

Prognoza meteo în România, săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales, în zonele montane.

Prognoza meteo în România, săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo în România, săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile nordice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în România, săptămâna 25 ianuarie – 22 februarie 2021, 15.02.2021 – 22.02.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo, 23 ianuarie

Potrivit meteorologilor de la ANM, începând de sâmbătă, 23 ianuarie, vremea se va încălzi considerabil. Față de zilele precedente, temperaturile vor înregistra valori extrem de ridicate. Pe alocuri, maximele vor atinge chiar și 15 grade.

Sâmbătă, în România, vremea va fi deosebit de caldă pentru aceasta dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seara în vest şi sud-vest, unde local va ploua şi sub forma de averse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu viteze de 60…80 km/h pe creste, iar în vest şi sud-vest, cu viteze, în general, de 40…50 km/h.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade.