Prognoza meteo, 10 decembrie 2023. Regiunile lovite de îngheț

Prognoza meteo, 10 decembrie 2023. Regiunile lovite de îngheț Prognoza meteo. Sursa foto: arhiva EVZ

Duminică, 10 decembrie 2023, valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente. Totuși, minimele vor ajunge până la -1 grad.

Prognoza meteo, 10 decembrie 2023. Vremea intră într-un proces de încălzire în următoarele ore. La finalul weekendului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo, 10 decembrie. Cum va fi vremea în țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo 10 decembrie 2023. Conform acesteia, vremea  se va încălzi ușor, iar temperaturile vor fi ceva mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că va fi mai cald decât de zilele precedente, meteorologii anunță precipitații în Banat, Crișana. Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, dar di la munte. Prognoza meteo 10 decembrie 2023, arată că valorile termice vor oscila între -1 și 5 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud-est a țării.

În Timișoara vor fi 4 grade Celsius, iar șansele de precipitații ajung la 90%. În Cluj Napoc, mercurul nu va urca în termometre mai sus de  3 grade, în timp ce la Sibiu sunt anunțate valori termice de 6 grade Celsius.

La Craiova vor fi 5 grade Celsius, fără șanse de precipitații, iar în Târgu Jiu, temperaturile nu depășesc 4 grade Celsius.

Vremea în București

Previziunile ANM pentru finalul acestui final de weekend arată că vremea se încălzește și în Capitală. Duminică, temperaturile maxime vor ajunge la  3 grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi parțial înnorat. Potrivit meteorologilor, vântul va sufla slab încă de la primele orele ale zilei.

Prognoza meteo 10 decembrie. De asemenea, șansele de precipitații sunt ceva mai ridicate decât cele din ziua anterioară. Precipitații sunt anunțate și pentru noaptea de duminică spre luni.

Prognoza meteo, 10 decembrie 2023. Regiunile lovite de îngheț

Prognoza meteo. Sursa foto: Dreamstime.com

Prognoza meteo, 10 decembrie. Ninsori la munte

Temperaturile rămân scăzute în zonele intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi semnificative  în regiunile de nord-vest. În unele zonele montane va ninge în noaptea de sambătă spre duminică. De asemenea, duminică va ninge în zonele intracarpatice. Vremea se răcește semnificativ de la începutul săptămănii următoare.