Evenimentul Zilei > Social > PROFESOARA care făcea AMOR cu elevii dintr-un motiv BIZAR! Judecătorii sunt în STARE DE ȘOC
PROFESOARA care făcea AMOR cu elevii dintr-un motiv BIZAR! Judecătorii sunt în STARE DE ȘOC

PROFESOARA care făcea AMOR cu elevii dintr-un motiv BIZAR! Judecătorii sunt în STARE DE ȘOC

Beverley Tillyer, o profesoară de 40 de ani, a primit doi ani și jumătate de închisoare pentru că a făcut sex cu trei minori în incinta apartamentului său.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, femeia organiza petreceri acasă unde chema minorii și le oferea alcool și droguri. Profesoara le permitea băieților să facă sex cu ea. Motivul însă pare ireal. Psihologii au explicat situația. 

„Căuta mai degrabă intimitate decât să-i exploateze pentru satisfacție sexuală”,  a declarat una dintre persoanele angajate să o apere în instanță pe profesoară. 

Faptele săvârșite de Beverley Tillyer au avut loc în 2008, atunci când profesoara avea 30 de ani. Elevii nu au depus pângere, însă totul a ieșit la iveală după ce o femeie a făcut reclamație la poliție.

Chiar dacă în prima instanță că a fost violată, ulterior, a pledat vinovată pentru cele trei capete de acuzare de relații sexuale cu un copil.