Evenimentul Zilei > Justitie > Procesul unei crime oribile, finalizat după nouă ani de judecată
Procesul unei crime oribile, finalizat după nouă ani de judecată

Procesul unei crime oribile, finalizat după nouă ani de judecată

Procesul unei crime comise cu bestialitate într-o localitate din județul Oradea acum 9 ani a ajuns la final, după ani de judecată.

Magistraţîi Curţii de Apel Oradea au dat sentința în dosarul în care Klara Gajdos a fost judecată pentru crimă, femeia impingându-și fiul dar și pe iubitul fiicei ei, să ii moare concubinul, Cardoș Nicolae Vasile.

Judecătorii Curţii de Apel Oradea au menţinut sentința dată de Tribunalul Bihor în cazul autoarei morale a crimei. Magistrații au redus însă din cuantumul pedepselor primite anterior de complicii femeii, și anume fiul ei, Kis Attila Paul și Ionuş Flonta, iubitul fetei sale. Femeia a făcut apel împotriva sentinței date de judecătorii de la Tribunalul Bihor, dar judecătorii Curţii de Apel Oradea i-au respins apelul.

Crimă ca în filme

Femeia a ordonat omorârea concubinului, primind o sentința de 14 ani de închisoare pentru violenţă în familie, pentru omor şi profanare de cadavre. Fiul ei, de 33 de ani, a primit 14 ani de închisoare cu executare pentru violenţă în familie prin omor şi profanare de cadavre. Iar Ionuţ Flonta, prietenul fiicei sale, a primit o pedeapsă de 6 ani 10 luni închisoare pentru omor şi profanare de cadavre.

Decizia Curţii de Apel Oradea, definitivă

Magistrații Curții de Apel Oradea au pronunțat miercuri, 15 iulie, sentința, care este definitivă. Bihoreanul Cardoș Nicolae Vasile de 46 ani din Girișu de Criș a fost ucis în seara zilei de 4 ianuarie 2020, de fiul Klarei şi de iubitul fiicei sale. Ucigașii, după ce l-au ucis, l-au lovit în zonele vitale ale organismului, cu un sucitor din lemn şi cu un levier.

Apoi i-au aruncat sodă caustică pe cap, pentru a nu fi recunoscut, După ce l-au omorât, femeia a anunțat la Poliţia din Girişu de Criş, dispariția concubinului. În urma cercetărilor, polițiștii l-au descoperit pe bărbat aruncat pe un câmp din localitatea Gepiu. Oamenii legii au descoperit cine au fost criminalii, potrivit aradon.ro.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: