Evenimentul Zilei > Actualitate > Problme mari pe Autostrada București-Pitești. Când e bine să o eviți
Problme mari pe Autostrada București-Pitești. Când e bine să o eviți

Problme mari pe Autostrada București-Pitești. Când e bine să o eviți

Miercuri și joi sunt impuse mai multe restricții de circulație pe Autostrada A1, pe segmentele București - Pitești și Sibiu - Deva. Acestea se datorează unor lucrări asupra părții carosabile.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că astăzi, în intervalul orar 08:15 – 19:30, se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 67 şi 90, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti.

Poliția îi sfătuiește pe conducătorii auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să semnalizeze din timp schimbarea benzilor de rulare.

Tot Infotrafic mai informează că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, circulaţia rutieră este restricţionată pe anumite porţiuni ale sensului de mers Deva – Sibiu, în vederea executării de lucrări asupra părţii carosabile, astfel:

– între kilometrii 254 şi 252, se restricționează prima bandă şi cea de urgenţă, de astăzi, ora 08:30, până mâine, ora 19:00;

– între kilometrii 242 şi 240, este restricționată banda unu, precum şi cea de urgenţă, astăzi, între orele 08:30 – 19:00;

– la kilometrul 247, este restricţionată parţial breteaua de acces, pentru reparaţii la parapetul metalic, astăzi, în intervalul orar 08:30 – 15:00.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News