Evenimentul Zilei > Actualitate > Problemele peste care a trecut o cunoscută jucătoare de tenis: „Le-au spus părinților mei că sunt grasă, leneșă și de neantrenat”
Problemele peste care a trecut o cunoscută jucătoare de tenis: „Le-au spus părinților mei că sunt grasă, leneșă și de neantrenat”

Problemele peste care a trecut o cunoscută jucătoare de tenis: „Le-au spus părinților mei că sunt grasă, leneșă și de neantrenat”

Taylor Townsend a povestit cât de greu i-a fost în perioada în care făcea primii pași în tenis

Taylor Tonsend, jucătoare de tenis aflată pe locul al 77-lea în ierarhia mondială, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în copilărie. Americanca era privită cu neîncredere de antrenori, din cauza kilogramelor în plus. Taylor a reușit să-și clădească un nume în tenis și, la un moment dat a aflat că mama ei îi deturna sumele de bani câștigate.

„De când mă știu nu mi s-a dat nicio șansă. Când aveam 2 ani, am fost exclusă dintr-un program de tenis, iar directorii le-au spus părinților mei că sunt grasă, leneșă și de neantrenat. Cum pot oamenii să determine asta la un copil, n-am nicio idee. Încă de la început, oamenii s-au uitat la fizicul meu și, automat, mi-au judecat abilitățile înainte să intru pe teren și să încep să joc. Terenul de tenis era cel care îmi aducea fericire, unde mă simțeam liberă și simțeam că alte păreri nu contează.

Am devenit profesionistă la 15 ani și, la scurt timp după, m-am lovit de niște probleme pe care nici nu mi le puteam imagina. Am aflat că mama mea fura bani de la mine și folosea premiile câștigate și sponsorizările pentru beneficiul personal. Asta mi-a zguduit lumea, deoarece m-am simțit trădată și pierdută, dar m-a învățat multe lecții!

M-am înconjurat apoi de oameni în care aveam încredere, a fost un drum greu, dar în cele din urmă n-aș schimba asta pentru nimic în lume. Faptul că mi s-a spus nu, că nu aveam imaginea unei tenismene, că am fost făcută de râs la nivel internațional, că m-am confruntat cu o depresie, cu probleme de încredere, toate mi-au dat puterea să ma ridic în picioare și să îmi gestionez viața. Asta sunt, acceptați-mă așa! Sunt mândră de persoana care am devenit”, a spus americanca.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: