Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme pentru un avion pe aeroportul din Timişoara. NU a putut să ATERIZEZE!
Probleme pentru un avion pe aeroportul din Timişoara. NU a putut să ATERIZEZE!

Probleme pentru un avion pe aeroportul din Timişoara. NU a putut să ATERIZEZE!

Probleme majore pentru un avion care a decolat din Bucureşti, de pe aeroportul "Henri Coandă" şi care se îndrepta către Timişoara, pe aeroportul "Traian Vuia".

Cursa aeriană Tarom Bucureşti-Timişoara, cu 21 de pasageri la bord, nu a putut ateriza pe aeroportul timişorean din cauza ceţii şi s-a întors la Otopeni, motiv pentru care aeronava retur Timişoara-Bucureşti, care era programată să decoleze la ora 8.30, are întârzieri, precizează news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, un singur zbor este afectat de ceaţă.

„Este vorba de cursa Tarom 601 de la Bucureşti cu 21 de pasageri care s-a întors la Otopeni deoarece nu a putut ateriza la Timişoara (minima necesară pentru aterizarea aeronavei de tip ATR fiind o vizibilitate de 300 de metri). Din acest motiv, şi cursa retur, RO 602 Timişoara-Bucureşti, care ar fi trebuit să decoleze la 8.30 este întârziată”, se arată în comunicat.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.