Probleme în căsnicie: Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu stau împreună

Probleme în căsnicie: Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu stau împreună Sursa foto Youtube

Celebrul cuplu Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc în prezent separat deşi amândoi sunt în Los Angeles, relatează People, citând mai multe surse din anturajul celor doi actori.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu sunt împreună

Cunoscuții actori americani au fost văzuți ultima oară, împreună în public joi, 16 mai. Este pentru prima dată din 30 martie, când cuplul este surprins împreună. Dar o sursă apropiată lui Jennifer Lopez, 54 de ani, a declarat pentru People că Ben Affleck, 51 de ani, nu a rămas în casa din Los Angeles deținută de cuplu, ci a preferat o altă proprietate a acestora. La acest moment Ben Affleck filmează la The Accountant 2.

Purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au dorit să ofere nicio clarificare cu privire la solicitările de comentarii ale revistei People.

Lopez a lipsit mai multe luni din Los Angeles, ea fiind prezentă la New York în respectivul interval de timp pentru a filma la filmul Kiss of the Spider Woman. Totodată ea s-a ocupat și de promovarea filmului Netflix, Atlas şi a participat în calitate de copreşedinte la Gala Met 2024, unde Ben Affleck nu a fost prezent.

Ne puteți urmări și pe Google News

În schimb pe 5 mai, între filmări, actorul a fost prezent la Roast of Tom Brady.

Semnale de alarmă în relaţie

După ce inițial au avut o relaţie între 2002 şi 2004, care a făcut deliciul tabloidelor, Lopez şi Affleck şi-au reluat legătura în 2021, iar ulterior, în 2022 cei doi au decis ăs se căasătorească.

La nunta lor din Georgia, din august 2022 au fost prezenţi atât Max şi Emme, gemenii de 16 ani pe care Lopez îi are cu fostul soţ Marc Anthony, cât şi Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, şi Samuel, 12 ani, copiii pe care Affleck îi are cu fosta soţie Jennifer Garner.

O altă sursă din preajma cuplului a declarat pentru People că Affleck şi Lopez au sosit separat la evenimentul din 16 mai pentru a-şi susţine copiii, dar au plecat împreună. În plus, amândoi purtau verighetele.

UN aspect care preocupă acum tabloidele de peste Ocean este faptul că recent, Lopez a dat "like" unei postări din 19 martie de pe cont de consiliere în relaţii de pe Instagram în care se vorbea despre semnalele de alarmă dintr-o relaţie.

Într-un documentar recent - The Greatest Love Story Never Told - Affleck şi Lopez au vorbit despre noua lor relaţie. El a declarat în film: "Revenind împreună, am spus: 'Ascultă, unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relaţie pe reţelele de socializare. Apoi mi-am cam dat seama că nu este un lucru corect să cer asta. Este ca şi cum te-ai căsători cu un căpitan de vas şi ai spune: 'Ei bine, nu-mi place apa'. " El a mai spus că el şi Lopez sunt "doi oameni cu tipuri diferite de abordări care încearcă să înveţe să facă compromisuri"