Evenimentul Zilei > Monden > Decizie ciudată luată de Ben Affleck Vedeta își vinde conacul din Los Angeles, care este suma pe care o cere
Decizie ciudată luată de Ben Affleck Vedeta își vinde conacul din Los Angeles, care este suma pe care o cere

Decizie ciudată luată de Ben Affleck Vedeta își vinde conacul din Los Angeles, care este suma pe care o cere

Cu toate că s-a zvonit că Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit la doar trei săptămâni de la nuntă, acesta a anunțat că își vinde conacul din Los Angeles pentru a se muta cu partenera lui.

Ben Affleck și-a scos la vânzare conacul generos din Los Angeles. Suma cerută este de 30 de milioane de dolari, iar actorul are în plan să se mute cu Jennifer Lopez. Cu toate astea, mai multe surse au declarat că cei doi și-au spus adio la doar trei săptămâni de la nuntă.

Cuplul a achiziționat o proprietate de 60 de milioane de dolari și au hotărât că nu mai au nevoie de conacul din LA. Ben Affleck cumpărase vila luxoasă în 2018, pentru suma de 19 milioane și 250 de mii de dolari și vrea să scoată profit pe măsură.

Casa e construită pe un teren de 2500 metri pătrați, cu o suprafață locuibilă de 1300 metri pătrați, șapte dormitoare, nouă băi, camere înalte, coloane la intrare, terasă și garaj care poate găzdui trei mașini. Nu lipsește piscina, există sală de spa, o cameră de zi adorabilă cu șemineu și deschidere la grădină, bucătărie de vară, peluză, grădină etc. Ea este utilată complet.

Există și un lounge, spălătorie, birou, cinematograf cu bar, o pivniță de vinuri la temperatură controlată și o sală de sport. Conacul a fost vizitat de Jennifer Garner, Ana de Armas, Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit

Mai multe surse au declarat că cei doi s-au despărțit, dar aceștia au precizat că distanța le va face relația mai puternică. Este o situație avantajoasă pentru amândoi, în special din punct de vedere financiar. „Ei fac o sumă extrem de mare de bani”, spune presa online, întrucât carierele lor proeminente generează milioane de euro.

Jennifer Lopez și actorul au decis să se separe o perioadă pentru a avea o căsnicie de lungă durată. „Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a dezvăluit un apropiat al artistei.

Se pare că Ben Affleck se întoarce în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, va rămâne în Europa, potrivit Okmagazine.