Evenimentul Zilei > Actualitate > PRO TV spulberă concurența. KanalD nu mai are nicio șansă
PRO TV spulberă concurența. KanalD nu mai are nicio șansă

PRO TV spulberă concurența. KanalD nu mai are nicio șansă

Pro TV a spulberat toată concurența în audiență cu emisiunea lor de top „Românii au talent”. KanalD a avut cifre de nouă ori sub ei, la nivel național.

Românii au talent a dominat seara de vineri cu noua rundă de audiții, cu cifre apropiate de săptămâna trecută, scrie Paginademedia.

Pro TV a câștigat seara ca de obicei, fără drept de apel, la distanță de Kanal D și Antena 1.  Audiențele obținute de show-ul Românii au talent, ediția a cincea, din 15 martie (interval orar 20.30-23.30): 

NAȚIONAL. Show-ul a fost urmărit, la nivelul întregii țări, de 3,1 milioane de persoane în fiecare minut. Producția a avut cifre asemănătoare și săptămâna trecută. 

 Kanal D, cu serialul turcesc, a avut o medie de 1,2 milioane de privitori din întreaga țară, cifre peste săptămâna trecută. Antena 1, cu filmul Armageddon pe interval, a avut cifre de nouă ori sub Pro TV. 

Postul a avut cifre apropiate de locul patru, ocupat de Antena 3, post de știri urmărit de puțin peste 300.000 de persoane. 

URBAN. Orașele au fost tot ale Pro TV, show urmărit de aproape 1,6 milioane de orășeni. A fost ușor peste ediția de săptămâna trecută. 

Pro TV a fost cu peste un milion de telespectatori peste Kanal D. Distanța Pro TV – Antena 1 a fost și mai mare: de 1,4 milioane de persoane. 

De menționat că, la orașe, Antena 1 a avut poziția a patra, fiind depășită de Antena 3. 

COMERCIAL. Pro TV a condus fără drept de apel și pe publicul comercial. Show-ul a fost urmărit de peste 660.000 de persoane, media. Cifrele au fost însă sub ediția de săptămâna trecută, când avea o medie de 720.000 de persoane. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: