Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR în PRO TV. OAMENI de BAZĂ ai postului au fost CONCEDIAȚI
CUTREMUR în PRO TV. OAMENI de BAZĂ ai postului au fost CONCEDIAȚI

CUTREMUR în PRO TV. OAMENI de BAZĂ ai postului au fost CONCEDIAȚI

Doi dintre oamenii de bază ai celui mai urmărit post TV din România, PRO TV, au fost concediați astăzi, pe baza reorganizării structurii de lucru prin care trece televiziunea.

Este vorba despre Mișu Predescu, director de producție al PRO TV, care a ocupat această poziție timp de un an, scrie cancan.ro.
El a lucrat la PRO TV de la înființarea postului și a revenit în urmă cu un an, după o pauză de câțiva ani.

A doua persoană este Uli Baldauf, consultant german de producție din 2012.

„Confirmăm că Mişu Predescu şi Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producţie, pentru a asigura mai multă flexibilitate şi autonomie fiecărei echipe de producţie.Poziţiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, aşadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilităţile poziţiilor respective.Le dorim lui Mişu şi lui Uli mult succes în proiectele următoare!”, au declarat pentru presă oficiali ai televiziunii.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: