Din cauza unui banc deochiat spus în timpul unei emisiuni urmărite de sute de mii de români, Pro TV a fost sancționat de către CNA.

Paginademedia.ro a informat că Pro TV a primit mai multe reclamații, ele fiind analizate de CNA. Probleme au fost la edițiile Ferma, difuzate pe 5, 7, 27 și 31 martie, dar și la o ediție Românii au talent din 22 martie, în care un concurent a spus un banc vulgar, considerat nepotrivit pentru ora de difuzare. Astfel, postul Pro TV a primit somație publică din partea CNA.

În ceea ce privește emisiunea ”Ferma vedetelor”, aceasta este de fiecare data în centrul atenției, iar mai mulți telespectatori au acuzat că acest show este mult mai… deochiat decât ar trebui, existând mai tot timpul scene fierbinți – care depășesc limita decenței – și un limbaj vulgar.

Așa cum am mai scris anterior, concurenții uită că sunt în fața camerelor de filmat și renunță la orice inhibiții. De multe ori au fost surprinse chiar și scene de amor, mulți telespectatori fiind de părere că este vorba doar despre dorința de a face un rating cât mai mare, indifferent de riscurile la care se spune Pro TV.