Evenimentul Zilei > Social > Pro Tv a confirmat că mai mulți angajați au Covid-19! Cât de gravă e situaţia, de fapt?
Pro Tv a confirmat că mai mulți angajați au Covid-19! Cât de gravă e situaţia, de fapt?

Pro Tv a confirmat că mai mulți angajați au Covid-19! Cât de gravă e situaţia, de fapt?

Mai-marii Pro Tv au reacţionat la câteva ore după ce revista Capital a publicat ştirea despre marea prezentatoare care a contractat coronavirus.

„Bună ziua. PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată.

De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV.

Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului.

Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi.

Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate.

#NeFacemBine”, se arată în comunicatul transmis de Pro Tv la puţin timp după ştirea care anunţa că o mare vedetă a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Amintim că sursele revistei Capital au anunţat vineri, 10 iulie: un angajat important din Pro Tv a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Sursa citată a menţionat că nu poate divulga identitatea respectivei vedete având în vedere că mai-marii PRO TV trimiseseră recent o notificare în care au transmis că publicarea unor informații care folosesc date cu caracter personal încalcă legislația GDPR.

Vom reveni cu informaţii suplimentare despre acest caz, care face ocolul României chiar la ora redactării acestei ştiri.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: