Prințul William și-a îndeplinit cea mai importantă datorie regală. Acum este pregătit să devină rege

Prințul William și-a îndeplinit cea mai importantă datorie regală. Acum este pregătit să devină rege Prima ieșire a lui Kate Middleton după operația abdominală. Cum se simte ducesa. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințul William și-a îndeplinit „cea mai importantă datorie regală” cu succes datorită lui Kate, ducesa de Cambridge, potrivit unui comentator regal. Se crede că prințul William a vorbit cu mama sa Diana, Prințesa de Wales, când era adolescent, despre a întâlni persoana potrivită cu care să-și împartă viața. Răposata prințesă l-a sfătuit pe Ducele de Cambridge să-și cunoască partenera și să devină prietenul ei înainte de a se căsători.

O prietenie adevărată

Autorul regal, Duncan Larcombe, crede că Prințul William a reușit acest lucru cu Kate, îndeplinindu-și „cea mai importantă datorie regală” de până acum. „William și-a amintit întotdeauna de sfatul Dianei de a-și lua timp în a-și cunoaște viitoare mireasă. Știa că ea vorbea din experiența personală, deoarece ea îl întâlnise pe Charles doar de câteva ori înainte de a se căsători.

Când o persoană se căsătorește cu un membru al Familiei Regale, fie este perfectă, fie este un taur într-un magazin de porțelan care se luptă cu instituția. William știa că cea mai importantă datorie regală a lui era să se căsătorească și să găsească partenerul perfect.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul William și Kate s-au întâlnit la Universitatea St Andrews în 2001, la patru ani după moartea Prințesei Diana. Se crede că cei doi au devenit prieteni buni înainte de a începe să se întâlnească. Kate și William s-au întors la Universitatea St Andrews în mai anul trecut, la 20 de ani după ce s-au cunoscut, ca parte a turneului lor din Scoția.

Apoi s-au alăturat unei discuții interconfesionale cu studenții și au plantat primul copac pentru Pădurea St Andrews, una dintre inițiativele lansate de St Andrews ca parte a planului său de a se reconstrui până în 2035. Kate și Prințul William s-au căsătorit în 2011, după care ducele nu a acceptat imediat îndatoririle regale cu normă întreagă.

Munca de caritate

William a lucrat mai întâi ca membru al echipei RAF Search & Rescue și mai târziu ca pilot de elicopter la East Anglia Air Ambulance. Între timp, ducesa a pășit în viața regală dobândind patronate și dezvoltându-și munca în domenii cheie de interes. Un deceniu mai târziu, Kate a lansat inițiative de creare a moștenirii rezultate din munca ei, inclusiv Centrul Fundației Regale pentru Copii.

Prințul William a renunțat la rolul său în vara anului 2017, cu câteva săptămâni înainte ca Prințul Philip să se retragă din viața publică. De atunci, Ducele și Ducesa de Cambridge au devenit din ce în ce mai proeminenți în cadrul organizației și sunt considerați de mulți observatori regali printre cei mai iubiți și căutați membri ai Familiei Regale.

Întrucât Prințul William este al doilea în linia de succesiune la tron, el urmează să devină următorul Prinț de Wales, Kate fiind probabil să adopte titlul asumat odată de răposata sa mamă. În următoarele luni, Kate și William vor fi foarte vizibili, deoarece membrii familiei regale vor călători prin țară pentru a sărbători Jubileul de platină, potrivit Express.co.uk.