Prințul Philip rămâne internat la spital. Se află sub observație de câteva zile

Prințul Philip rămâne internat la spital. Se află sub observație de câteva zile

Prințul Philip, soțul reginei Marii Britanii, va rămâne internat la spital pentru încă câteva zile, timp în care se va afla sub observație.

Prințul Philip al Marii Britanii, soţul în vârstă de 99 de ani al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este în continuare internat la spital.

El va rămâne în spital câteva zile, sub observaţie, a anunţat Palatul Buckingham, adăugând că aceasta este o măsură de precauţie.

Potrivit surselor, nu a existat nicio legătură cu o infecţie cu noul coronavirus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Philip, rămâne internat în spital

Atât regina, cât şi soţul său au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului în luna ianuarie.

Între timp, regina Elisabeta a II-a şi-a continuat săptămâna aceasta îndatoririle oficiale. Printre acestea se numără şi o întâlnire faţă în faţă, care a avut loc joi la Palatul Windsor, în cadrul căreia i-a conferit asistentului său superior Tony Johnstone-Burt titlul de cavaler comandor al Ordinului Regal Victorian.

Prinţul Philip a fost spitalizat într-o clinică din Londra marţi seară, ca măsură de precauţie, din cauza unei afecţiuni care nu este asociată cu maladia COVID-19, a anunţat miercuri Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Internarea ducelui de Edinburgh reprezintă o măsură de precauţie, la sfaturile medicului Alteţei Sale Regale, după o perioadă în care nu s-a simţit bine. Ne aşteptăm ca ducele de Edinburgh să rămână în spital timp de câteva zile, pentru a fi monitorizat şi pentru a se odihni”, a precizat acelaşi comunicat.

Ce probleme de sănătate are prințul Philip?

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, a fost internat în spitalul King Edward VII din Londra. Din primele informații reiese că acesta s-a simțit foarte rău în ultima perioadă.

Palatul Buckingham a oferit primele detalii.

„Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, este în stare bună. El se plimbă singur prin spital pentru a face mișcare. Se pare că starea lui de sănătate nu are legătură cu Covid-19”, se arată în comunicat.

Ducele de Edinburgh a fost aseară dus la spitalul privat King Edward VII din Marylebone. El a fost internat ca o „măsură de precauție”. Decizia a venit din partea medicului său și se așteaptă să rămână acolo câteva zile sub observație, arată Agerpres.