Această ştire a început să se răspândească încă din 20 martie. Sursele foarte apropiate de Buckingham Palace ar fi autorizate. Dar riscul că ar putea fi un fake a împins până acum la prudenţă şi nu s-a publicat nimic. Între timp un sâmbure de adevăr a început să se rostogolească pe web-site-urile tabloidelor engleze.

Confirmarea oficială încă n-a avut loc, Regina fiind constrânsă la tăcere, mai ales că nu se vor putea face funeralii de Stat

Până astăzi s-au scurs 73 de ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut la căsătoria ducelui de Kent. Ea avea doar 13 ani. A curtat-o din până când Elisabeta a împlinit 21 de ani. Principele i-a dăruit un inel de logodnă, reciclând pietre preţioase din coroana mamei sale Alice. Philip în perioada respectivă nu era prea plin de bani.

Elisabeta a trebuit să înghită câteva picături amare ale trădărilor frumosului Philip cu prinţese şi curtezane

Potrivit ilfattoquotidiano, se spune că ar avea un fiu secret de la cântăreaţa Hélène Cordel. Elisabeta a trebuit să suporte toate aceste coarne puse de Philip, dar l-a iubit enorm şi în acest fel a stabilit un record: monarhia sa a fost cea mai lungă din istoria engleză. Pe 21 aprilie va împlini 94 de ani. God save the Queen!
I