Evenimentul ZileiInternationalPrințul Harry, tot mai departe de tron. Reacție surprinzătoare: „Există vreunul…”

Prințul Harry, tot mai departe de tron. Reacție surprinzătoare: „Există vreunul…”

Prințul Harry, tot mai departe de tron. Reacție surprinzătoare: „Există vreunul…”
Harry se află în prezent al șaselea la rând pentru tron, deși când s-a născut era al treilea pe linia succesorală.

Prinţul Harry a dat un răspuns neaşteptat după căderea sa în ierarhia regală, potrivit documentarului controversat „Harry and Meghan: An African Journey“.

Harry este al doilea fiu al prințului Charles iar fratele său, prințul William, a fost crescut şi format cu responsabilitatea că într-o bună zi va lua tronul. Pe de altă parte, situaţia lui Harry nu este tocmai pe roze să aibă vreodată şanse ca într-o bună zi să fie rege, mai ales acum după ce William a devenit tată a trei copii.

Cu toate acestea, ducele de Sussex a avut o abordare surprinzător de relaxată în acest sens, iar după lansarea recentă a controversatului documentar „Harry and Meghan: An African Journey”, fanii regali se tem că acesta poate renunța la titlurile sale regale pentru a alege să trăiască cu Meghan şi fiul lor Archie departe de familie sa.

Angela Levin a vorbit cu Harry la scurt timp după nașterea nepoatei sale prințesa Charlotte, în mai 2015, și l-a întrebat despre căderea sa pe linia succesorală. El a răspuns: „Motivul pentru care sunt acum al cincilea este din cauza nepotului și nepoatei mele. Sunt cele mai uimitoare lucruri de până acum”. Iar nașterea prințului Louis, l-a împins pe Harry chiar mai jos pe linia succesorală.

Cu Prințul George, Charlotte și Louis, Harry este acum al șaselea la moștenirea tronului, evident cu şanse zero

Harry a acordat, de asemenea, un interviu scandalos revistei Newsweek, în care a spus: „Există vreunul din Familia Regală care nu vrea să fie rege sau regină? Nu cred asta, dar ne vom îndeplini îndatoririle la momentul potrivit”, continuând „Monarhia este o forță care merge spre bine și vrem să continuăm atmosfera pozitivă pe care a obținut-o Regina de peste 60 de ani, dar nu vom încerca să-i umplem cizmele“, titrează express.

Probabil şi de aici faptul că Harry și Meghan vor sta cât mai departe de Casa Regală şi, potrivit presei britanice, ducii de Sussex vor face o pauză destul de mare alegând să petreacă o parte a sărbătorilor  în America.


Accesează: