Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle, avere colosală. Ce sume învârte cuplul?
Prințul Harry și Meghan Markle, avere colosală. Ce sume învârte cuplul?

Prințul Harry și Meghan Markle, avere colosală. Ce sume învârte cuplul?

Prințul Harry și Meghan Markle au o avere colosală chiar dacă au renunțat la unele beneficii financiare din partea Casei Regale.

Prințul Harry și Meghan Markle auo avere colosală din care ar putea trăi fără griji.

Cei doi au părăsit definitiv casa regală britanică și nu mai au acces la fonduri publice. Însă acest lucru nu-i împiedică să trăiască așa cum obișnuiau până acum.

Cei doi au rămas cu o avere foarte mare. Este vorba despre zeci de milioane de dolari. Această sumă crește constant, cei doi având și alte afaceri.

Printre afacerile care le aduc celor doi foarte mulți bani se numără și o casă de producție. De asemenea, prințul și ducesa de Sussex au semnat și un acord cu Netflix.

Afacerile lor nu se încheie aici. Cei doi au și alte planuri din care să iasă bani.

Pentru că nu le „merge deloc rău”, cei doi au cumpărat o vilă în Santa Barbara. Pe lângă locația exclusivistă în care se regăsește vila, aceasta a avut un preț destul de piperat. Vorbim aici de o proprietate de 14,7 milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle au o avere colosală

Fondurile regale pe care le primeau înainte s-au oprit. Prințul Harry și Meghan Markle au pierdut acest privilegiu când au renunțat la titlurile lor.

Rerăgându-se din activitățile Casei Regale, cei doi au eliminat o sursă foarte mare de bani.

Veniturile lor rămân considerabile chiar și astăzi. Cel mai probabil acestea vor continua să crească pe parcursul următorilor ani.

Activitățile profesionale pe care el au acum nu le-ar fi putut face când se aflau sub aripa Familiei Regale.

Cuplul a înființat o companie de producție în Los Angeles și a semnat un acord pe mai mulți ani cu Netflix. Pentru acesta vor produce mai multe programe TV, de la emisiuni pentru copii la seriale tip reality-show cu scenariu prestabilit.

Averea lor este momentan estimată undeva la 30 și 43 de milioane de dolari.

Harry are cel puțin 25 de milioane de dolari, mare parte din sumă provenind dintr-o moștenire de la Prințesa Diana. Cât despre Meghan, înainte de căsătorie, ea făcea 500.000 de dolari pe an din aparițiile în serialul ”Suits”. În total, averea ei a fost estimată la cinci milioane de dolari. Când s-au căsătorit, cei doi au semnat un acord prin care și-au unit averile.

La finele anului trecut, presa de peste ocean nota că Meghan Markle a investit în ClevrBlends, o firmă care comercializează băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz. Cât despre Prințul Harry, imediat ce a ajuns în SUA, acesta a pus bazele unei companii numită “Travalyst” care se ocupă de analizarea zborurilor din punct de vedere ecologic, arată B1.